Hege Toft Karlsen

Hege Toft Karlsen

Konsernsjef

Hege Toft Karlsen (1969) er konsernsjef i Eika Gruppen. Hun tiltrådte stillingen i 2012 etter å ha vært konserndirektør med ansvar for området salg og service siden 2011. Toft Karlsen har erfaring fra ulike lederstillinger i Gjensidige Forsikring ASA, sist som konserndirektør for Privat Norge. Toft Karlsen er styremedlem i Vipps AS, styremedlem i Finans Norge og styreleder i Eika Kapitalforvaltning AS. Toft Karlsen er jurist fra universitetet i Bergen med advokatbevilling, og har i tillegg en AMP fra Harvard Business School.

Sverre V. Kaarbøe

Sverre V. Kaarbøe

Konserndirektør Økonomi og finans

Sverre V. Kaarbøe (1972) er konserndirektør  Økonomi og finans. Han tiltrådte stillingen i 2012 etter å ha ledet økonomi- og finansavdelingen i konsernet siden 2007. Kaarbøe etablerte og ledet tidligere Eika Økonomiservice som leverer økonomi- og regnskapstjenester til lokalbankene. Han har 9 års erfaring fra Ernst & Young. Kaarbøe er styremedlem i Eika Forsikring AS og Eika Kredittbank AS. Kaarbøe er Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Ola Jerkø

Ola Jerkø

Konserndirektør Kundeopplevelser

Ola Jerkø (1978) er konserndirektør Kundeopplevelser med ansvar for strategi- og kundeopplevelser, samt forretningsutvikling, informasjon og betaling i konsernet. Han tiltrådte stillingen i 2012 etter å ha vært direktør for strategi i Eika Gruppen. Jerkø har bakgrunn som ledelseskonsulent med fokus på strategi – og endringsprosjekter fra Capgemini Consulting AS. Jerkø er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Finn Magnus Rogne-Hansen

Konserndirektør Salg og marked

Finn Magnus Rogne-Hansen (1978) er Konserndirektør for salg, marked og kompetanseutvikling. Han tiltrådte stillingen i 2017 etter å ha hatt ulike roller i Aktiv Eiendomsmegling AS siden 2008, hvorav de siste fem årene som Administrerende direktør. Han er nå styreleder i Aktiv Eiendomsmegling. Rogne-Hansen har en MBA i ledelse fra European Business School.

Steinar Simonsen

Steinar Simonsen

Konserndirektør Bank og IT

Steinar Simonsen (1961) er konserndirektør Bank og IT. Han har hatt ansvar for IT og infrastruktur i Eika siden januar 2013. I april 2017 overtok han i tillegg ansvaret for bankområdet. Før Simonsen ble ansatt i Eika Gruppen hadde han 20 års erfaring fra konsulentbransjen der han blant annet var administrerende direktør i Capgemini Consulting og partner i Ernst & Young. Simonsen har lang og bred erfaring fra omstilling og endring av IT organisasjoner. Simonsen er sivilingeniør fra NTNU.