Høstferien nærmer seg og mange benytter denne tiden til å reise bort - enten det er på hytta eller på ferie til utlandet. Koronareglene kan endres raskt og vi anbefaler deg derfor å være oppdatert på hvilke regler som er gjeldende.

Skal du på hytta i høstferien er det lurt å sjekke kommunens nettside før du reiser - ettersom det kan være lokale tiltak. Har du bestilt en tur til utlandet bør du sjekke koronasertifikatet ditt, kontrollere at passet ditt ikke har gått ut på dato og sette deg inn i hvilke restriksjoner som gjelder for det landet du skal besøke.

Uansett hvor du skulle ende opp – med en reiseforsikring i lommen kan du ta livet med ro.

 • Reis trygt
  Eikas reiseforsikring gjelder både ferie- og jobbreiser inntil 77 dager.
 • Vær forsikret når du reiser hjemmefra
  Visste du at reiseforsikringen gjelder så fort du forlater eiendommen din?
 • Ikke la uforutsette hendelser ødelegge ferien
  Skulle du være uheldig å kantre med båten på vei til stedet du skal campe eller vrikke foten på fjelltur, erstatter heldigvis reiseforsikringen både de tapte/ødelagte gjenstandene og turen til legevakta.
 • Få pengene igjen hvis du må avbestille turen
  Blir du eller noen i din nærmeste familie rammet av akutt sykdom, kan du avbestille turen og få pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre er å skaffe legeattest.
 • Alene ved bagasjebåndet?
  Null problem. Det er bare å handle inn det du måtte trenge av nødvendige toalettartikler, undertøy og klær. Forsikringen dekker heldigvis forsinket reisegods ved utreise med inntil 6 000 kroner per person.

Usikker på hvilke forsikringer du trenger?

Sjekk pris og bestill reiseforsikring her.

Forsikringen Reise Pluss har dessuten ubegrenset sum på avbestillingsforsikring og reisegods. Derfor er den også perfekt for deg som reiser på tur med hele familien.