Vi nordmenn elsker å snøre på oss skiene og reise til fjells. Noen ganger ender det hele dessverre med knall og fall, og spesielt om du driver med skiaktiviteter av den mer ekstreme varianten.

I skisesongen 2015/16 håndterte SOS Internationals mer enn 1700 saker fra skiturister fra Norge, Danmark, Sverige og Finland. Kneskader utgjør 35 prosent av skiskadene hos de nordiske skituristene. Bruddskader i underbein, ankel, fot og kragebein følger hakk i hel som de vanligste skirelaterte skadene.

- Det er i slike situasjoner det er godt å ha en god reiseforsikring. Er du eller noen i familien din glade i å sette utfor, kan det være verdt å se på dekningen du får med Reise Pluss, sier Bjørn Steen i Eika Forsikring.

 

Tryggere med Reise Pluss
Med Eika Forsikrings beste reiseforsikring kan du nemlig drive med ekstremsport og likevel være trygg, i hvert fall med tanke på forsikring.

- Forsikringen dekker actionfylte aktiviteter som fjellklatring, isklatring, off-pist, kiting og downhill på sykkelover hele verden. Du slipper også å betale egenandel ved skade, sier Steen, og forklarer at det også er andre fordeler med en oppgradert forsikring:

- Husk at når en hel familie er på tur, handler det både om menneskene i seg selv og om store verdier. Med Reise Pluss har du også dekning for reisegodset du har med deg med inntil 500.000 kroner for en person, og 500.000 kroner for en familie, avslutter han.