Vi nordmenn elsker å utfordre oss selv. Noen ganger ender det hele dessverre med knall og fall, og spesielt om du driver med aktiviteter av den mer ekstreme varianten.

Mange forbinder kanskje ekstremsport med vinteraktiviteter og skikjøring. Det er også mye ekstremsport som drives i sommerhalvåret, og skadeomfanget er ikke mindre da.Dersom du er i glad i fjellklatring eller downhill på sykkel anbefaler vi at du kjøper vår Reise Pluss, slik at du er godt dekket dersom noe skulle skje. 

- Er du eller noen i familien din glade i å sette utfor på for eksempel sykkel, kan det være verdt å se på dekningen du får med Reise Pluss, sier Bjørn Steen i Eika Forsikring.

 

Tryggere med Reise Pluss
Med Eika Forsikrings beste reiseforsikring kan du nemlig drive med ekstremsport og likevel være trygg, i hvert fall med tanke på forsikring.

- Forsikringen dekker actionfylte aktiviteter som fjellklatring, isklatring, off-pist, kiting og downhill på sykkelover hele verden. Du slipper også å betale egenandel ved skade, sier Steen, og forklarer at det også er andre fordeler med en oppgradert forsikring:

- Husk at når en hel familie er på tur, handler det både om menneskene i seg selv og om store verdier. Med Reise Pluss har du også dekning for reisegodset du har med deg med inntil 500.000 kroner for en person, og 500.000 kroner for en familie, avslutter han.