Vi forstår at det kan være vanskelig for deg å vite om du bør har sparingen din i banken din eller hos oss i Eika Kapitalforvaltning. Fonds- og pensjonsprodukter kan oppleves som ganske like, og betyr det da egentlig så mye om du har sparingen din hos den ene eller den andre? Vi har samlet noen punkter om hvorfor bør fortsette å ha sparingen din hos oss.

Derfor bør du fortsette sparingen din hos oss:

 1. Smartspar – Vi mener vi har Norges beste spare-app! 
  En fordel med å fortsette å ha sparingen din i Eika Kapitalforvaltning er Smartspar, spareappen som gjør det enkelt og moro å spare i fond. Det er lett å se hva du kan få i pensjon, du kan også på en unik og rask måte starte med sparing til barn, i tillegg til å gi fondssparing i gave. Du kan også digitalt og enkelt flytte din egen pensjonskonto til oss. Du kan dermed se all sparingen din i en og samme spareapp.

  Du kan gjerne ha flere forskjellige fondsleverandører hos oss, hvis du ønsker det. Samtidig er det viktig å poengtere at ved å flytte fra oss, vil det ikke lenger være mulig å se fondssparingen din i Smartspar.

 2. Unngå unødvendig skatt.
  Det er viktig å være klar over at hvis du har sparingen din på en verdipapirkonto (VPK) hos oss, og du flytter fondssparingen din til en annen leverandør, vil dette være å anse som et salg som kan utløse skatt på en eventuell gevinst.

 3. Bærekraft. 
  Vi tilbyr et bredt utvalg av aksjefond så du kan finne det fondet som er best for deg. Vi har et ekstra høyt fokus på bærekraft i fondene våre. Visste du forresten at vi har et verdens 10% mest bærekraftige fond? Les om Eika Global her

 4. #denfølelsen.
  Hvis du i tillegg har en spareavtale anbefaler vi at du lar den gå som normalt og at du har fokus på å nå sparemålet ditt. Den følelsen av å nå sparemålet du har satt deg er helt spesiell! Tenk deg #denfølelsen du får den dagen du endelig kan kjøpe din første leilighet, eller hva med #denfølelsen du får når du er på vei til drømmeferien du har spart til så lenge?
Vi skal ikke fortelle deg hva du bør gjøre med sparingen din. Men, som forvalter av sparepengene dine vil vårt råd til deg være å fortsette med sparingen din der du har den i dag.
Vi benytter samtidig anledningen til å takke deg for at du er kunde hos oss i Eika Kapitalforvaltning. Vi har Norges mest fornøyde fondskunder, og vi jobber til enhver tid for at du skal være fornøyd med ditt kundeforhold hos oss!